Room Arrangement

Please, welcome..
porch
Living Halldifferent living room

Dining Hall

Room 1, equipped with divine bed bath room inside, aircond.
master bedroom

Room2queen bed

waiting chair

This slideshow requires JavaScript.

8 Responses to Room Arrangement

  1. Sarizun Mohamad Sidek says:

    Assalamulaikum Fara..
    Nak tanya sikit…berapa harga 1 malam…
    then dalam setiap bilik ada almari pakaian disediakan tak?
    Mana tempat2 yg boleh dilawati disekitar hmsty ni.

    tq…muah..muah

  2. MEGAT MAHFUDZAH BINTI ABD RAHMAN says:

    Assalamualaikum Pn Fara
    Saya nak tanya sikit pasal homestay nie…
    1. Actually rumah ni dekat tak dengan area Pantai Batu Hitam, Berserah. Sebab kami nak attend kenduri kawen on 4hb Jun 2011. So ingat 3hb Jun 2011 kami nak stay kat situ la.
    2. Still available ke rumah tu on that date?
    3. Berapa rate per night? Sama macam stated dlm website ni ke?
    4. Agak2 berapa family boleh tinggal dalam rumah tu?
    5. If dah placed deposit & in case tak jadi boleh dapat refund ke?
    Hope Puan Fara will reply my email…tenkiu…

    • khg9973 says:

      pantai batu hitam 5 minit je, kuar ke jalan besar, traffic light amik kanan drive 2-3 minit dah pantai batu hitam. nak dekat lagi pantai beserah. 100 meter je dari homestay kami. bandar kuantan pun dekat, telok cempedak, tanjung lumpur.🙂

  3. ima says:

    salam pn fara….
    nak tanya psl homestay nih….available tak utk date 02/07/2011….1 night…brape rate…
    tq…

  4. sreza says:

    salam pn fara,
    berapa jauh homestay ni dgn polisas?
    3hb julai – 5hb julai ini valid tak?brp harga dia?

  5. Albee Seck says:

    boleh tanya homestay ini dekat pantai cherating tak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s