HOMESTAY KUANTAN JALAN GAMBANG

SELAMAT DATANG KE FNK HOMESTAY TAMAN SERI MAHKOTA AMAN JALAN GAMBANG KUANTAN.

FnK Homestay Jalan Gambang terletak di kediaman Taman Seri Mahkota Aman fasa 4. Rumah teres dua tingkat mempunyai 3 bilik di tingkat atas, ruang tamu di tingkat bawah dan 1 ruang bilik kaca yang boleh dijadikan bilik keempat.

Homestay kami terletak lebih kurang 10km ke bandar Kuantan dan 5 km ke Gambang. Jika berurusan di UMP Gambang, homestay kami menyediakan penginapan yang strategik untuk tetamu yang mempunyai urusan di UMP Gambang.

No. 28, Lorong Seri Mahkota Aman 25, Taman Seri Mahkota Aman, 26070, Kuantan Pahang.

FnK Homestay Mahkota Aman menyediakan kelengkapan homestay yang asas seperti aircond di bilik tidur utama dan bilik tidur 1, kipas siling di bilik tidur 2. Kelengkapan memasak dapur gas disediakan, cerek elektrik, peti ais dan pinggan mangkuk untuk kemudahan memasak yang minimum. Juga disediakan TV pakej njoi.

Homestay kami berada di kediaman dengan kawalan KRT dan pintu masuk di kawal oleh pengawal dari KRT. Jika anda ditanya tujuan, nyatakan menginap di FnK homestay, dan anda akan dibenarkan masuk untuk menginap di homestay kami.

Jika anda berurusan di Universiti Malaysia Pahang Gambang, Kolej Matrikulasi Pahang, Sekolah Menengah Sains Taman Tas, KPTM, KKTM Kuantan atau kawasan sekitarnya, FnK Taman Seri Mahkota Aman sesuai dijadikan lokasi penginapan.

HARGA 1 MALAM RM180

HUBUNGI: 019 9157172 (PN FARA), WASSUP 019 915 7172
klik disini untuk wassup

klik disini untuk wassup
klik disini untuk wassup
klik disini untuk wassup

PROSEDUR TEMPAHAN

  1. DEPOSIT TEMPAHAN – Perlu dibuat untuk memastikan tarikh yang di tempah tidak diberikan kepada pelanggan lain.
  2. MAKLUMAT PELANGGAN – Sila hantarkan slip pembayaran deposit tempahan bersama dengan nama penuh pelanggan dan no telefon yang boleh dihubungi.
  3. BAYARAN BAKI – Perlu dijelaskan semasa menerima kunci homestay.
  4. Sewaktu membuat tempahan, SILA NYATAKAN HOMESTAY 1. HOMESTAY KUANTAN BESERAH, 2.HOMESTAY MAHKOTA AMAN, 3. HOMESTAY PEKAN

GOOGLE MAP

NASIHAT PERJALANAN

Jika datang ke KUANTAN atau GAMBANG, untuk tujuan kerja atau bercuti, homestay kami berada di lokasi jalan gambang iaitu jalan dari Kuantan menuju ke Gambang

Antara lokasi yang dekat dengan homestay kami adalah seperti kem tentera batu 10, Jaya Gading, Kilang TDK Lambda, Kilang Desjaya, Sekolah Sains Sultan Ahmad Shah, Taman Tas, Lapang terbang Sultan Ahmad Shah, Universiti Malaysia Pahang Gambang, KPTM, KKTM, Kolej Matrikulasi Pahang, Asasi IIUM, Bukit Gambang Resort dan Bandar Kuantan. Lokasi homestay kami di Taman Seri Mahkota Aman terdapat kemudahan-kemudahan kedai makan, dobi, dan berada di fasa 4 yang di kawal oleh KRT Taman.

Jika anda ke Kuantan atau Gambang untuk bercuti, ini cadangan lokasi yang berdekatan dengan homestay kami (jarak anggaran).
1. Bukit Gambang Resort (15km)
2. Bandar Kuantan (12km)
3. Air Terjun Pandan (15km)
4. Restoran makanan laut Tanjung Lumpur (15km)
5. Pantai Teluk Chempedak (15km)
6. Pantai Sepat (20km)
Boleh rujuk google map dan cari fnkhomestay batu 11 untuk melihat lokasi dan destinasi yang lebih tepat.

Map fnkhomestay ke UMP Gambang

fnkhomestay, UMP gambang, Bukit Gambang resort.