Segamat, labis banjir. Kuantan hujan lebat.

hujan sejak 2-3 hari, tapi hari ni nampak macam lebat sikit. banjir ? blm lagi….. segamat dah banjir. so far, kuantan pekan, belum nampak ada air naik lagi..

kalau melancong ke kuantan time nih, pegi BGRC, best nih,…. x yah nak tunggu2 air gergasi etc. air semulajadi dari langit. Main kat situ 1 hari, , mesti puas. pah tu balik gi duduk rehat di rumah persinggahan kami.šŸ™‚

Itenerarry kena tukar la sikit kalau hujan tak berenti sehingga raya cina nih. pantai, ombak kuat. tapi nak duduk2 kat tepi2 pantai sambil2 tengok ombak… best jugak. tak pe.. pegi tempat lain. shopping2 ke, melawat mana2 tempat indoor. outdoor hujan.

InsyaALLAH, sehingga tahun bari cina nanti, cuaca kembali terang. Ameen.

This entry was posted in FnK Story. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s